fredag 23 juli 2010

Arrivederci!

Så var det dags. It is time. Tiden är inne att lämna Italien och resa till Sverige. Inte bara resa dit. Resa hem. Hem till Sverige.

Tre år har passerat i ilfart. Det har varit tre underbara år! Vi står färdigpackade med kappsäckar fyllda till bredden av fina minnen och nyvunna vänner som vi tar med oss. Men vi är klara nu, vi är redo att ge oss av hem. Hem till käraste familjerna och gamla goda vänner.

Visst är det lite sentimentalt men i det stora hela känns det bara roligt och spännande såklart. Hjärnan har väl omedvetet bearbetat detta faktum av förändring lite grann, för trots att det sticker lite i hjärtat, så känns det helt rätt. Kanske kommer det komma stunder då vi kommer sakna vårt Italienliv, men kanske inte.

Flyttgubbarna kom tillslut. 6 h försenade. Men i rasande fart packade de ihop och ut vårt hus i lastbilen. På tisdag beräknar de vara framme vid vårt hus i Sverige. Jag längtar efter att få inreda och fixa i MITT EGET hus.

Tack Italien och alla iblandade, här eller där, för våra fina år. Vi säger inte hejdå utan på återseende.

ARRIVEDERCI!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Usch, vad tràkigt att làsa Arrivederci! Men ònskar er en underbar fortsàttning i Sverige! Underbara tre àr ni haft och varit ett nòje att fòkja er via bloggen. KRAM!

Anonym sa...

Välkomna hem till Sverige igen!
Jag är mycket glad över att du är nära igen...
Hör av dig när du har en minut över. Ni får gärna komma och leka.
kramar/sofia

Anna, Fair and True sa...

Måste verkligen vara blandade känslor! Jag hoppas hemresan gick bra och att flyttlasset kommit fram!

Anonym sa...

Goodbye.
Federico, Riccardo e mamma.

Sabrina sa...

Jätte bra blogg! Tack så mycket :)