onsdag 23 januari 2008

Äntligen hemma!

Ja, det är ju inte bara Martin Timell som kan använda detta uttryck! Nu är vi äntligen hemma i Italien igen och samlade hela familjen under samma tak. Det är skönt, trots att vi alla ibland känner viss längtan tillbaka till Sverige; familj och vänner!

Vi kastades rakt in i vardagen och det har fungerat bra. Hjalmar var aningen tveksam när vi kom till dagis men så fort "bästa kompisen" E visade sig och skrek av glädje när han såg att Hjalmar var tillbaka så föll Hjalmar in i god gammal dagisanda igen. Selma var även hon lite tveksam inför mötet med dagis, "tatas" (fröknar) och kompisar, men även det har fungerat över förväntan. Under tiden vi varit i Sverige har en av Selmas dagiskompisar fyllt år och tyvärr missade därför Selma sitt första inbjudan till kalas...


6 kommentarer:

Anna, Fair and True sa...

Vilken härlig frisyr!

Anonym sa...

Hej o välkomna hem! God fortsättning! Skönt att vara hemma, förstår jag. Måste kännas konstigt att hälsa på familj o vänner i "ert land", eller? Så söt hon är, det lilla livet eller ska jag säga trollungen :-)!!!

Kram Ullis

Anonym sa...

Ha det riktigt skönt hemma hos er. Go bild!!! Lycka till med jobbet som snart börjar. Det kommer gå toppen

kramar från Sara

Anonym sa...

Hej!
Passade halsbanden trots att det var kortare?
Låter som ni kommit bra in i vardagen igen, för det är ju er vardag i Italien iallafall 1,5 år till.
Kram Eva

Anonym sa...

Det känns skönt attt ni alla kommit tillbaka till vardagen igen, och att allt verkar gått bra.

Men vad har ni gjort med lilla Selmas hår, hon ser ju lite farlig ut. Jag vill nog att hon ska vara som hon är, iallafall, men det kan ju vara kul med lite omväxling av frisyr, trots att man är liten.
Mormor

Nina sa...

Ja, det finns inte mycket att säga om den bilden på Selma. Hon har ofta "bad hairday" när hon vaknar på morgonen.