onsdag 14 maj 2008

Nya besök på G!






Vi njuter till fullo av våren i Italien. I helgen gjorde vi en utflykt till Gardasjön och besökte Bardolino, en by på östra sidan av sjön. En fin och mysig by - liksom de flesta av byarna runt Garda.

Nu sitter vi och laddar för nya besök, imorgon kommer barnens farmor och farfar på besök och efter de åkt hem väntar vi besök från goa vännen och kollegan S för att strax efter hennes hemresa vänta in mormor och P-H. Intensivt, men vad roligt och mysigt det skall bli...

Idag hade vi minsann ett ytterst oväntat besök då jag upptäckte fågelbajs på golvet i vardagsrummet... Förhoppningsvis har vår oinbjudna gäst redan avlägsnat sig då vår intensiva fågeljakt inte gett resultat. Jag vill inte vakna av ett flygande fjäderfä i natt!

Nästa vecka laddar vi för lite sport! På tisdagen kommer nämligen cyklisterna i Giro di Italia på etapp genom vårt samhälle och passar det tidsmässigt skall vi nog försöka se detta spektakel live!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter härligt med alla vårbesök. Vilka härliga bilder. Här ligger det strax under 10 grader och är mulet. Puh. Har ni planer på sverigeresa i sommar? Kommer ni "hem" något? Ha det bra. Kramar från Sara

Anonym sa...

Så härligt ni har det. Njut bara njut av era upplevelser.

Mamma