torsdag 28 augusti 2008

Fortfarande sommarlov

Det har tagit några dagar att komma iordning i vårt hus. Ny mat skullle inhandlas, massor av spindelnät plockas bort och trädgården (om man efter 4 veckors värme utan vattning kan kalla det trädgård), återupplivas. Maten innehåller en historia i sig. Vi reste till Sverige i slutet av juli, en vecka senare kom morfar och E hit för att övernatta en natt på väg ner mot Toscana. De fick en smärre doftchock då de öppnade dörren...Strömmen hade gått (när vet ingen) och vi har ej automatisk påslagning igen utan manuell och det hade ju inte blivit av så...kyl och frys stod öppna och maten simmade runt tillsammans med lite goa små djur - allt detta i 35 gradig värme. Tala om att vi var glada att de kom hit...annars hade allt stått tills vi kom tillbaka, alltså ytterliggare 3 veckor...Den doften och de djuren är vi glada att vi slapp.

Hjalmar och Selma har fortfarande sommarlov. Selma mjukstartar på dagis på måndag, Hjalmars skola öppnar på torsdag nästa vecka. Nu skall vi köra och träffa en mexikansk mamma + barn på den tennisklubb som de är medlemmar i. Där blir det lek och bad, vi har härligt väder (sol och 30-35 grader under dagen...). Njutbart!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter underbart, passa på att njuta! här strular allt det tekniska som vanligt

kram/sofia

Anonym sa...

Hej på er!
Skönt att höra att resan gick bra hem trots alla turer, men ni var säkert ute i god tid till tåget. Det var verkligen mysigt att träffa er igen...
Får se om det blir en ny tripp ner till våren eller nästa höst.
Ses till julen!
Kraaam Eva