torsdag 5 juli 2007

För- och nackdelar

Det finns säkert oändligt många för- och nackdelar med att lämna Sverige för ett annat land. Största nackdelen är självklart saknaden av familj och vänner och den trygghet som vi i familjen byggt upp i vårt hem och med vårt sociala nätverk. Fördelar då? Idag när vi vaknade och vädret bara består av regn, regn och åter regn (trots att det är juli) så är självklart den stabila värmen (från april-september) i Italien en stor fördel. Frågan är bara om alla (för det finns ju fler) fördelar väger upp saknaden av nära och kära...Vi hoppas på det och på besök från alla nära och kära!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fick länken till er blogg från Emme. Jättekul och spännande att få läsa om ert kommande äventyr i Italien. Hoppas att ni får det riktigt bra!!

Kram Mian

Nina sa...

Tack ALLA för att ni läst och tack för era positiva hälsningar – fortsätt, kan aldrig bli för ofta eller för många, er närvaro kommer att hjälpa oss när vi känner hemlängtan.

linda: det finns alltid gästrum till dig!

magnus t: forza...hmmm...måste hitta ett eget lag i italien (så att vi kan retas lite), hantverkare av ditt slag har jag sällan sett, vi kommer att höra av oss. kommer sakna din fru också!

hacke & stina: kom när ni vill, hur ofta ni vill och stanna hur länge ni vill.

alvas pappa: tack för all hjälp med bloggen, men den blir aldrig som din!

anki & eddie (newly weds), grattis igen! försenad bröllopsresa, extra bröllopsresa eller bara resa – kom gärna, hade varit så kul att se er igen!

lena: kommer pensionärsklubben? du verkade ha många resor inplanerade, kanske en mellanlandning i italien?

sofia & ida: vi skall verkligen försöka njuta av vår minisemester, självklart hörs när vi kommer hem…undrar hur det skall gå när vi väl är i italien…dyra telefonräkningar!

camilla & poppy: kul att höra av er, hoppas vi kan ge er spänning…skicka gärna en bild på poppy då och då och hälsa P när du är där och fikar!

sara: vi får verkligen försöka att ses innan vi reser – det borde lyckas om vi alla 3 tar oss i kragen!

mian: så kul att höra av dig/er – det var verkligen allt för länge sedan vi sågs, snart är killarna 4…ojojoj...


Kramar från oss alla

Anonym sa...

Penionärsklubben kommer men först skall vi till Trinidad och Tobago därefter åker jag till Tromsö sedan..........

Anonym sa...

Ja, brollopsresan for nasta ar annu inte spikad... kanske vi kommer...:-)
KRAM