måndag 30 juli 2007

Skräckblandad förtjusning

Med tanke på det riktigt trista sommarvädret börjar vi med en bild från vår semester på Mallorca tidigare i sommar. Med tanke på överskriften...just så känns det...det är med skräckblandad förtjusning som jag nu inser att det endast är en månad kvar till flytt. I slutet av augusti kommer flyttfirman och tömmer vårt hus och i månadsskiftet aug/sept flyttar våra hyresgäster, en dansk/belgisk barnfamilj, in. Det känns bra att huset är uthyrt och familjen som var här, som faktiskt hade en dotter vid namn Selma, gav ett riktigt gott intryck. Vi hoppas att det skall fungera bra och att de skall trivas så bra som vi gjort!
Det finns massor kvar att fixa innan vi flyttar - framförallt stora inköp av möbler för att "fylla" vårt nya hus. Det viktigaste är garderober och sängar. Garderober finns det inga i huset och det kommer vi att behöva och sängar till vårt gästrum hoppas vi behöva...vi vill ju gärna ha besök!
Möte med försäkringsmäklare idag, inte mycket att fundera över inför flytten då vi fortfarande kommer vara kvar i det svenska systemet, det känns skönt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Good luck Nina!

Vi kanske ner och hälsar på. Låter kul!

Emme

Anonym sa...

Vi kommer!

Och förstår känslan!

Alvas Paps

Anonym sa...

Vilken flyttfirma anlitade ni när ni flyttade till Italien?