fredag 13 juli 2007

Vårt nya hus


Här är vårt nya hus och nya hem! Huset är stort. Vardagsrum och kök på bottenplan + utgång till garage. Tre sovrum på ovanvåningen + takterass, i källaren finns ett stort allrum (GÄSTRUM!) förvaring och tvättstuga. På varje våningsplan finns dessutom ett badrum. Runt huset finns ett par lekplatser inom nära gångavstånd och från takterassen har vi utsikt över bergen Appeninerna. Trädgården behövs fixas till men till våren hoppas vi på att den blommar. Gästrummet kommer att ha minst 5 sängplatser - vilket betyder att alla våra släktingar och vänner är hjärtligt välkomna att besöka oss för kortare eller längre tid. Grinden in till huset styrs med fjärrkontroll - vi tror detta kommer bli Hjalmars absolut bästa leksak den första tiden...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Huset ser mysigt ut och ni kommer att få det kanonhärligt, Nina. Jag kommer som det ser ut nu att arbeta ti, on och fredagar vilket innebär en "långhelg" kanske..... Hoppas att ni har det bra idag i solen.
kram/sofia, axel och ida

cecilia sa...

Åh!
Det ser ju aldeles bedårande ut! Skönt att ni så ambitiöst har ordnat ett sommarresidens åt alla era kära släktingar. Utmärkt att trädgården är fixad till sommaren. Hinner ni fixa en pool? Möjligen kan vi låta oss nöjas med ett utomhusspa ( i nödfall alltså...eftersom vi är särdeles flexibla, storsinta och relativt okräsna)

Stor kram
/Cecilia, Tobbe, Loke, Måns och Mattis

cecilia sa...

Åh!
Det ser ju aldeles undebart ut. Skönt att ni hittat ett rymligt sommarresidens åt alla era kära släktingar. Trevligt att trädgården är fixad till sommaren. Hinner ni ordna en pool? Möjligen kan vi nöja oss med ett utomhusspa (vi är ju särdeles flexibla, öppetsinnade och lagom okräsna).

Stor kram från Cecilia, Tobbe, Loke, Måns och Mattis

Anonym sa...

looking great!!!

Anonym sa...

Första gången jag skriver, men absolut inte den sista :)
Huset ser lyxigt ut, men det viktigaste är ju att det ligger bra vilket det verkar göra. Som det ser ut nu kanske jag och syrran tittar förbi redan till våren...Kan kanske då hjälpa till med mina trädgårdskunskaper.
Stora kramar Eva

Anonym sa...

Det ser ju jättefint ut. Vad lyxigt med fjärrkontroll till grinden.
Vi kommer definitivt ner till er.
5 sängplatser i källaren rymmer ju en hel del nissar.
Kramar fam Lahti

Anonym sa...

Hej på dig Nina!
Så spännande att flytta ner till Italien.Så söta dina barn är.Det var kul att kunna lsäsa lite om hur ni har det.Om du kommer till
Simrishamn innan ni åker kan du väl höra av Dig. Kram på Dig!

Bettan Lasse hälsar.

Anonym sa...

Hejsan alla mina kära som nu lämnat Sverige för Italien.

Äntligen har jag fått instruktion, och kommit in på kommentarsidan.

Nu kanske jag kan skriva ofta.

Huset ser ju helt underbart ut. Jag längtar redan att få komma till Er den 24 september.

Hälsa store Hjalmar och lilla Selma
från mormor.
Såklart hälsar jag också till dig Nina och din Sebastian.

Per-Håkan vill också hälsa.
PS!
Han är så nyfiken på alla kommentarer, och saknat en från mamma Mona.

Ha det bra, och vi hörs.