söndag 13 april 2008

Barnkalas!

                                                                        Hjalmar och Seb i väntan på att kalaset skall börja...

Så var det då dags för oss att ha vårt första barnkalas...Hjalmars dagiskompisar var inbjudna, vilket resulterade i 12 glada och lekfulla barn. Vi hade hoppats på sol för att hålla barnen utomhus men icke...Så istället fick barnen möjlighet att vända upp och ner på Hjalmars rum och lekrummet i källaren...en möjlighet som de självklart tog vara på...vem hade integjort det!? Många av föräldrarna stannade och även de verkade ha en trevlig stund sittandes i soffan och på golvet runt soffbordet. Intressant när barn i 4-5-års åldern tar plats och förflyttar de vuxna till kuddar på golvet!

Iallafall, vi serverade köttbulls- och korvspett, grönsaksstavar, chokladtårta med jordgubbar, Ballerina- och Singoallakex och hemmabakade kanelbullar...Avslutningsvis fick alla barnen, som sig bör, en liten godispåse med sig hem och det var dags för oss att röja upp och rädda de leksaker som räddas kunde...

Huvudsaken var att Hjalmar var nöjd och det var han, han somnade uttröttad men lycklig kl. 20,30 med flera av sina nya leksaker i sängen.

                                                                     
                                               Före- och efterbilder på Hjalmars rum...Man ser tydligt vilken som är vilken...

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt se mysige Hjalmar i pappas famn före sitt 4-årskalas.
Roligt för mamma att allt blev bra
på denna dag.
Och vad bilderna berättar ser man att det fick lekas, detta är det viktigaste för barn, särskilt på barnkalas. Ha det bra Hjalmar och hälsa Selma.

Hälsningar fr mormor