måndag 21 april 2008

Kalas, klippning och ny kusin!

Ny vecka igen...Så här på våren flyger verkligen veckorna fram...snart är det ju maj...Otroligt! Tyvärr har inte riktigt vårvädret varit vad vi hoppas på men alla säger att snart kommer det och då smäller det bara till och blir 25-30 grader varje dag fram till juli då det ökar med ytterliggare 10 grader för att sjuka tillbaka i september...Nja, vi väntar och ser. Just nu är det varannan timme väder. Regn, solsken, regn, solsken...

I helgen var det dags för nya kalas. Ett för Selma och ett för Hjalmar. Kalasen var roliga och efter kalas så är alltid barnen väldans trötta vilket resulterar i hyfsat tidiga kvällar trots att det är helg. I lördagskväll passade vi dessutom på att inviga grillsäsongen. Förra veckan fick vi nämligen nerlevererat vår nya grill (Nya personer till Tetra Pak, vars flyttlass från Sverige kom och snällt värre hade de tagit sig tid att inhandla en ny grill till oss. Seb skulle ju tvunget ha en klotgrill och det är det uppenbarligen svårt att få tag på här nere.)
                                  Selma kalasklädd! Klänningen har närmare 30 år på nacken då den är arvegods från mamman!

Tanken var att Hjalmar skulle få sitt hår klippt i helgen, men han vägrade...Så han är fortfarande ruskigt långhårig!

Till sist (och också minst, än så länge) vill Hjalmar och Selma hälsa sin nya kusin välkommen till världen. Vi väntar med spänning på att få se flickebarnet och få reda på vilket namn som hon skall få. Grattis till föräldrarna M och P och, självklart, till storasyster I.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å, va fin den lilla Selma är i mammas gamla klänning. Synd bara att gamlamormor inte kan se henne i den klänningen hon sydde till dig julen 76 el 77. Men kanske kan du framkalla ett kort till hennne.

Hon är ju så söt i klänningen o de svarta lackskorna.
Mamma Mona

Anonym sa...

Hej Nina och familjen!
Det ser härligt ut med vår i italien. Och så söta små ungar ni har, Hjalmar är ju helt otroligt lik dig Nina, så kul att se. Vilgots blogg har liksom avstannat, som du nog förstått om du varit inne där. Ville bara säga hej och så,
ha det bra hela familjen, hoppas vi kan ses nån gång när ni råkar vara hemma i sverige

kram Sara