måndag 30 juni 2008

Sommar, sommar, sommar

                                                                            Selma på gång ner i hotellpoolen.

                                                                       Hjalmar vilar med sina Batman-puffar!


             Överst pool nr 1 som vi hade i trädgården...lite liten kanske och under nuvarande pool (alltså nr 2) som vi alla njuter av. 
                                                           Mest barnen men även vi vuxna måste svalka av oss ibland...

Skolavslutning, midsommar, svenskbesök med tillhörande week-end i Cesenatico (norr om Rimini) har förflutit tämligen bra. Värmebölja (40 grader), bilköer, j-vla massa mygg och solsting/vätskebrist hos kusin N var väl inte det vi räknat med och gärna varit utan (35 grader är verkligen tillräckligt!) men det hela har gått bra och det har varit så mysigt med besök. Huset känns aningen tomt nu, nu när vi dessutom vet att det inte blir fler besök innan vår Sverigeresa!

Idag har vi haft besök av diskmaskinsmannen - han som reparerar diskmaskiner - och på något underligt sätt så förstod han och jag varandra...tror jag...Diskmaskinen är iallafall lagad och får börjas användas imorgon och jag förstod det som att han kommer tillbaka på onsdag för att hämta pengar (för det hade jag ju inga hemma...)
I eftermiddag var en kompis till Hjalmar här och lekte. Pojken är från Tyskland och pojkarna pratar engelska när det leker. Helt fantastiskt att höra Hjalmar prata, självklart inte helt felfritt och ibland lite "svengelska" men ändå oerhört fräckt!

Inga kommentarer: