torsdag 24 juli 2008

Missad kalasvecka


Just nu är detta barnens favoritlek, att köra omkring varandra i Hjalmars gamla dockvagn (som Selma numera lagt beslag på) och leka FERRARI!!!!


Italien är underbart...värmen och solen och maten...ja, det mesta...men nu längtar vi hem till Sverige och de våra! Har dessutom hört att solen skiner gott i Sverige och maten...ja, den svenska goa maten den saknar vi varje vecka...I veckan har vi, speciellt barnen, missat min (Ninas) familjs mest intensiva kalasvecka - och det svider såklart! Inom loppet av 6 dagar fyller 3 av Hjalmar och Selmas kusiner år (H & S har ytterliggare 6 kusiner så visst finns det mer att fira under året). Snacka om missad tårta, missade godispåsar men framför allt missad lek!?

Nu drar det dock ihop sig till vår hemresa! Vi skall testa något nytt och ta biltåget genom Europa! Väl hemma hoppas vi att se så många av alla familjemedlemmar och vänner som vi bara kan!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, sommaren har äntligen (återigen) kommit till Sverige. Men det är inte riktigt lika hett som i Italien. Vi hörs och ses snart igen.
Stor kram/sofia

Anna, Fair and True sa...

Biltåget, vad är det?