onsdag 16 juli 2008

Pinarella

                                                                Hjalmar och Seb läser Dinosauriebok på restaurangen.                                                                            Full fart i klätterställningen på stranden.

                                  Vi hyrde familjecykel för att lättare kunna se oss omkring, i "cykelkorgen" satt Hjalmar och Selma.

Seb överraskade oss med att ha bokat hotellrum i Pinarella som är en liten semsterort vid Adriatiska havet. Jag och barnen uppskattar då det händer något på helgen medan Seb som jobbar hela veckorna nöjer sig och njuter av att vara hemma. Hjalmar frågar ofta om vi inte snart igen skall bo på hotell, han njuter fullt av det. Selma hänger med på det mesta och är oftast tämligen nöjd med tillvaron. Så helgens överraskning var uppskattad!

Seb hade blivit rekommenderad att resa till Pinarella av en kollega då denna lilla ort har en liten tallskog direkt ovanför stranden som under dagens riktigt varma timmar ger behaglig skugga.

Vi hade det jättebra men nästa resa vi gör går till Sverige!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan Nina, tack for ditt mail och dina kommentarer pa bloggen. Jag har troligen inte mojlighet att komma upp till Sverige de narmsta veckorna aven om jag hade velat och har lust. Kollar pa en eventuell snabbsvang runt den 10 augusti, men det ar inte alls sakert da priserna ar ganska hoga...
Det later som att ni har det kanonbra i Italien. Harligt och det gladjer mig!
KRAMAR, Linda

Anonym sa...

Hej på er!
Nu ses vi snart, ska bli roligt.
Kram Eva

Anonym sa...

Ni skall ha tack för allt som ni lämnat till oss med bilder och berättelser var ni varit o vilka gäster som hälsat på under snart ett år.

Tack för all gästvänlighet de gånger jag varit där, och även när PH varit med.
Alltid lika roligt att träffa er, och vara i Frimogine. Ni kan alltid överraska med något, som man inte är van vid.

Du Nina, är bara super som klarat detta i ett främmande land snart ett år(kanske inte alla trodde att du skulle klara detta.) Men kanske tack vara Sebbe o barnen verkar det ha gått bra.

Nu är ni välkomna till Sverige detta Sverige som är Sverige. Och kanske ni nu kan gå på fest, eller bara gå ut ett tag utan barn. Kan väl kännas skönt?

Mamma

Anonym sa...

Jag vill också bada på en italiensk strand med tallskog! Hoppas ni mår bra men så verkar det ju vara!

Alvas Pappa