torsdag 23 augusti 2007

Kan själv!


Så gör hon då lite motstånd vår lilla Selma, hon som annars mest skrattar och hänger med. Men nu har hon kommit på att det är riktigt, riktigt kul att äta själv och menar att om hon inte får göra det så äter hon inget alls...Visst är det härligt! Vi låter henne kladda och sätter sedan in hela henne med stol och allt i duschen...vilket hon inte alls gillar och detta resulterar i vilda flyktförsök från vår lilla "drama-queen" - för spela ut oss det kan hon verkligen.
Hjalmar har nu bara tre dagar kvar på dagis i Bjärred, vi undrar om han förstår vad som kommer att hända. Han berättar ju gärna för allt och alla att han skall flytta till "talien" och att han skall börja på nytt dagis där barnen pratar engelska. När Hjalmar hör engelska (på bl.a. tv:n) säger han att han inte hör. Vi har frågat om han verkligen inte hör och då svarar han att han hör att de pratar men han hör inte vad de säger...Vi undrar såklart hur det skall gå på nya dagiset...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig bild! Det är väl kanon att hon har personlighet, lilla Selma. Fast jag förstår att det kan vara enerverande när man har brådis eller inte riktigt orkar trilskas. Så Hjalmar ska börja prata engelska på dagis...det låter spännande. Tänk vilka internationella barn ni kommer att ha!
Vi ses nästa vecka i Malmööööö! KUL! Kram på er!
Linda

Anonym sa...

japp mkt fin bild!! shit nu sticker ni alltså ): hmm blir ju lite deppig (men glad för er)