måndag 20 augusti 2007

Oj, vad roligt men oxå jobbigt...

Helgen kröntes med en liten fest. Oroligt satt jag och Seb hela lördagen framför hemsidorna som tillhör dmi och smhi för att se om vår förhoppning om att kunna sitta ute i partytälten skulle slå in. 1 h innan festdags kom regndropparna men Sebs underbara soldans (tyvärr inte förevigad - jag vet att många skulle velat se den...) avskräckte och kvällen blev hellyckad, om man bortser från ett gäng väldigt envisa myggor...

Det var ett bra tag sedan vi familjeföräldrar var delaktiga i en fest så långt in på morgonkvisten (sista gästerna, H och S, lämnade inte förrän femsnåret...) och följderna blev som de blev. Det var helt sant värt det då fast vi skall villigt erkänna att vi gav det en och annan eftertanke under söndagen - tur att det inte händer allt för ofta numera...

Iallafall, TACK alla för en kulig kväll tillsammans och TACK alla för presenterna! Sträck på er och påpeka för er själva att ni är riktigt braiga vänner! Det tycker vi iallafall.

Eftersom vi själva, som vanligt var dåliga med att föreviga tillställningen, hoppas vi på att ni andra som filmade och fotade ger oss del i ert resultat!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det låter som ni hade en livad fest. Synd att vi inte kunde vara med. Det drar ihop sig nu, och är inte många veckor kvar. Hoppas att alla era förberedelser går som ni tänkt och önskat. Jag tänker på er. Ha en bra flytt.

Kramar från Sara