måndag 1 december 2008

Första advent

Helgen var riktigt bra. Middagen i lördags var god och trevlig. Vår förhoppning var att Selma skulle somna på vägen dit men det gjorde hon inte. Istället höll hon låda och deltog i våra konversationer under kvällen och somnade inte förrän vi körde hem...vilket såklart var alldeles för sent. Familjen vi besökte har en son som är ett år äldre än Hjalmar så även han hade en kul kväll. Kvällen blev sen även för Hjalmar men han tog igen det redan på söndagsmorgonen då han sov till klockan 10,15.

På söndagen var vi hembjudna till en hyfsat nyinflyttad svensk familj på adventsfirande. Det var glögg, lussebullar, pepparkakor, julgodis och en härlig julstämning. Sammanlagt var det säkert 50 vuxna och barn (inte bara svenskar) vilket gav oss alla en god social samvaro, barn som vuxna. Det var med stor beundran för familjen H som anordnade det hela som vi lämnade samvaron för att köra hem och äta middag. Tack!

Snön är bort och det är riktigt skumt väder här. De senaste dagarna har det åskat en hel del. Åska på vintern? Jag vet inte om jag någonsin varit med om det!

Inga kommentarer: