onsdag 5 november 2008

Ny vecka...men snart helg igen...

Helgen var bara bra. Lördagens middag med familjen D blev maskeradmiddag och runt bordet trängdes; häxor, spindelkvinna, pirater, frankenstein och någon som ej gick att benämna... Hjalmar och Selma ville gärna klä ut sig till en början. Hjalmar startade som indian men övergick till pirat och Selma vandrade från Pippi till obenämnd under kvällen...I väntan på maten fixade systrarna D till en kanonfin pumpa till oss som numera lyser mysigt i öppna spisen i väntan på vedinköp.

Veckan har mest bestått av regn och regn och åter regn. Nu känns det som om vi fått vår del för ett tag och hoppas att dagens väder håller i sig. Idag har det varit sol, blå himmel och riktigt varmt i solen. Det är en stor skillnad här om man jämför med Sverige, när solen kommer fram blir det varmt. Idag, 5 november, är det nästan 20 grader i solen...Härligt och otroligt njutbart!

Selma sover just nu sin eftermiddagslur men jag måste tyvärr väcka henne snart då vi skall hämta Hjalmar på skolan för att köra honom på kalas. Imorgon är det undervisningsdags för mig och på fredag är skolan stängd...igen...

Inga kommentarer: