tisdag 8 december 2009

Späckat schema




Lekplatsen just utanför vårt hotell i Selva.



Idag öppnade skolan igen efter lovdagar mån- och tisdag. Det har varit härliga och välförtjänta familjedagar. Nu är det fullspäckat schema som gäller. Härligt det med, till en viss gräns, så vi håller oss på "rätt" sida den gränsen. Försöker iallafall.

Vi började igår med Glühwein och Pictionary-eftermiddag tillsammans med fam. A hemma hos familjen L. Barnen lekte och vi vuxna drack gott glühwein samtidigt som vi spelade pictionay, damer mot herrar. Väldigt mycket skratt.

Så, vad är det som gäller från och med idag då? Idag måste många av de sista julklapparna inhandlas, i eftermiddag ser vi fram emot lek med kompisarna N och W. Imorgon är det jobbdag för mig på skolan, efter jobbet blir det hejdå-lunch för härlig familj som flyttar. Att goa familjer härifrån flyttar är verkligen en jobbig del i detta livet. På kvällen har vi utvecklingsamtal med Selmas fröken. Spännande. Fredag är det dags att åter spela lite tennis, riktigt länge sedan senast. Evenuella sista-minuten klappar finns det tid för här också. Efter skolan är det kombinerad playdate och bakning inför skolans julfest som infaller på lördagen. Lördag-ISM Winterfair. Heldag på skolan med internationell buffé, lotteri, internationell julsångskavalkad, pyssel, lek och flera avsked att ta. Söndagen kommer att vikas åt luciafirande med andra svenska familjer och på måndagen bjuder Seb´s jobb på hejdundrande julfest.
Sen är det dags att förbereda hemresan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga bilder Nina!
Var kommer Hjalmars jacka ifrån?
Din var också helt klart häftig
kramar/sofia

Unknown sa...

Ujujuj, spräckad vecka! Vad tråkigt att goa familjen ska flytta. Mysiga bilder. Saknar snön.

Nina sa...

Sofia: båda jackorna är från Stadium. Everest. Förra årets modeller/färger. Köpta på rean i somras. Min är faktiskt från junioravdelningen...

Johanna: Snön är underbar. Längar redan tillbaka. Synd att en go familj flyttar men det finns flera goa kvar...som tur är.