onsdag 16 december 2009

Sverige nästa

Minsann. Idag åker vi till Sverige. Vi längtar efter familj, vänner, julmys och nyårsfirande. Har hört och sett att det kan komma bli en vit jul, det var längesedan...Håller tummarna för vit natur men gärna snöfria vägar då vi kommer köra mycket bil under Sverigevistelsen, Tour de Skåne skulle man kunna kalla det...

Men det är mycket kvar att fixa innan taxin kommer och flyget lyfter. Allt som jag skulle fixat igår blev tyvärr bortprioriterat då Hjalmar skrämde oss rejält genom att svimma av på skolan och sedan klaga på magont, färgas grå, svettas, skrika och nästan svimma av igen. Igår fick vi därför tillbringa eftermiddagen på Policlinico (barnsjukhuset) i Modena. Tja, väl där var Hjalmar tillbaka till sitt vanliga jag, väl hemma igen (med medicin) och efter middagen friskförklarade Hjalmar sig själv...När barnen somnat njöt Seb och jag av glögg och pepparkakor med mögelost. Det var skönt och behövligt efter att vi varit ganska oroliga men packningen blev lidande. Vi är hemma idag så nu måste vi vara effektiva. Men måste till skolan och lämna julklappar till lärarna och säga hejdå till en av Hjalmars (och Selmas) favoritlärare som slutar och flyttar lååångt bort.

Sverige nästa alltså - ikväll somnar vi förhoppningsvis i sängar på svensk mark.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Ha en underbar vistelse i Svedala. Tigger snö-bilder hos alla bloggar, får jag tigga här med? :=)

Anna, Fair and True sa...

Vad skönt att Hjalmar snabbt blev frisk igen! Ha en underbar vistelse i Sverige!

Familjen S sa...

Ciao
Men oj då med Hjalle. Ramlade han, skönt i alla fall att han repade sig så fort. Ha det så jättebra i Sverige, kanske vi ses.

/Katarina

Vicky sa...

Åker ni redan?! Kul! Själva firar vi skön mini-jul här innan vi åker på annandagen. Ha det så bra! Kram