måndag 3 maj 2010

Klubben har vaknat

Med våren och försommaren har tennisklubbens trädgård vaknat till liv. Uteplanerna har vi tagit i besittning sedan en tid tillbaka och det är ljuvligt att spela ute i 20:e gradig värme redan runt 9-tiden på morgonen. I fredagsmorse spelade jag dubbelmatch, roligt och spännande var det. Nu har andra delar av området också börjat visa sig. Lekplatsen, basketplanen och beachplanen provade vi på i lördags. Och så glassen förstås. Barnen tittade drömmande in mot poolområdet som dock inte ser inbjudande ut ännu. Den 22 maj sägs det att portarna slås upp och jag tror nog att vi kommer infinna oss - om vädret är ok.

Mycket annat kommer också hända i maj. Kalasen duggar tätt, besök från Sverige kommer, diverse utflykter är inplanerade, resor med övernattning likaså, Sportsday på skolan väntar på fredag, picknick med Selmas klass, Internationella skolans sommardag och en del som fortfarande bara ligger på planeringsstadiet...Man kan lugnt säga att vi tar vara och utnyttjar vår sista tid här i Italien...

Selma ÄLSKAR att gunga!


Och att plocka blommor, helst "fuffablommor". (Överblommade maskrosor har detta namn i vår familj. Myntat av Hjalmar då han var liten. Att blåsa ut låter lite "fuff" -därav namnet.)

Hjalmar gillar bollar. Just nu är det att studsa runt och basket som gäller.


Glass i stora lass blir det nog även denna vår och sommar!

3 kommentarer:

Familjen S sa...

Härliga bilder Nina! Du är suverän på att ta bilder på barnen!

Unknown sa...

Jag kànner mig jàttelat nàr jag làser om alla era hàrliga aktiviteter. Njut av sista tiden!

Anna, Fair and True sa...

Tänk om vi hade så där varmt och skönt!