söndag 23 september 2007

Rimini


Söndag och utflykt. Idag valde vi att ta sista chansen för sol och bad och styrde bilen mot Rimini. Privat känns det som om Rimini (centrum, staden och hotellen) upplevt sina glansdagar och myskänslan kändes som bortblåst men stranden var gigantisk och väldans fin. Så här i september var den dessutom, med italienska mått mätt, i stort sett folktom. Resan till Rimini tog ca. 2h enkel väg (skulle gått fortare om det inte vore för italienarnas enorma glädje för vägarbeten...) Väl framme åt vi lunch på en strandrestaurang, byggde sandslott och badade. Det var härligt, lagom varmt (26-28 gr i luften) och kanske 20 grader i vattnet. Det måste ju erkännas att det än så länge känns som om vi är här på semester. Hjalmar var i extas och sprang runt, runt på stranden och badade i nästan 2 h. Väl tillbaka i Formigine promenerade vi ner till centrum och tog del i festivalen som pågår hela september. Med andra ord - en härlig söndag!


                                                                        Formigine centrum.

Imorgon kommer mormor på besök till oss. Det ser vi fram emot. Farmor och farfar har redan varit här på besök och senare under hösten ser vi fram emot nya gäster hos oss.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej familjen!
Forst och framst...grattis pa ettarsdagen lilla Selma..nagra dagar forsent som vanligt da. Jag ar hopplos pa att komma ihag!! Jag maste ocksa saga att jag ar imponerad over lille modige Hjalmar...det kan inte vara en latt omstallning for honom. Men det verkar ju ga framat med engelskan och sa...han verkar vara en modig lite krabat!!
Halsa mormor Mona och fortsatt att njuta av ert nya hemland! Kramar fran Linda.

Anna, Fair and True sa...

Ni var väl de ändå som badade för italienarna tyckte det var för kallt?!! :)

A L V A S - P A P P A ! sa...

Vi vill bara berätta att vi INTE är avundsjuka på folk som är i Rimini och badar i september! Bara så det är helt klart (: