tisdag 14 oktober 2008

Lite av varje



I fredags var Hjalmars dagis stängt pga av att skolan firade 50 års jubileum (inte Hjalmars skola utan hela organisationen som utgår från Milano). Dagen tillbringade vi med en mamma och söner i en nyligen nerflyttad svensk familj. Härligt med nya familjer - framförallt när de är så trevliga som hela familjen H.

Morfar och kamrat C-G var här på besök i helgen, och när man är här då måste man, enligt morfar, besöka Pavarottis grav. Jag tror att morfar är en av Pavarottis absolut största fan...När någon kommer på besök med bil, som morfar och C-G gjorde, känns det som rena julafton...Svensk mat, tidningar, beställda kläder med mera med mera...Underbart! Förutom P´s grav besökte vi Modena, körde en sväng i bergen och åt lunch på en, för oss, ny agriturismo. Alltid mysigt.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga bilder på Hjalmar och Selma. Tack för samtalet idag, alltid lika trevligt. Skönt att höra att du har det lugnt och skönt med dina små hemmafrusproblem..... NJUT! Problemen VÄXER när du kommer tillbaka och TIDEN krymper.
stor varm kram/sofia

Anonym sa...

Hej alla godingar!!!!!!!
Hoppas ni har haft trevligt med morfar och att alla inköpta varor i Sverige var till belåtenhet. Har visat den fina dansvidoen för kusinerna och de skratta glatt. Miss you!!!!!
Kram Katja

Anonym sa...

Hej på er. Det låter mysigt med besök hemifrån. Vilka mysiga bilder på era barn. Vad de växer... Tänk om det var så varmt på hösten även här. Vi har dock soligt o fint, så man får väl inte klaga. Kul att följa er. Många kramar från Sara