måndag 22 juni 2009

Ännu en klättringspark!

Gästerna från Eslöv anlände i lördagseftermiddag. Det blev fika, middag och massor av uppdateringsprat. Alltid lika roligt att höra om livet i Sverige! Barnen hade också roligt och det blev ganska sent för oss alla.

Hjalmar har ju verkligen fått blodad tank på det här med klättring och eftersom vädret på söndagen inte var 100% sommar och gästfamiljens söner ej besökt någon klättringspark gav vi oss återigen iväg till en sådan, dock ej samma som sist. En bit upp i bergen, utanför Zocca, hittade vi till slut klättringsparken och nog tyckte grabbarna att det var roligt. När vi sedan körde hem stannade vi till i Zocca och åt underbar italiensk glass. I Zocca var det lite marknad, både gammal och nytt, och jag fyndade en superfin kudde...Seb är inte helt överens med mig om att den var fin men billig kunde han hålla med om att den var...

Idag har gästerna kört på utflykt till Cinque Terre och det verkar som om det var så härligt att få sola och bada att de bestämde sig för att stanna kvar över natten. Lyckostar, jag vill så gärna tillbaka dit. Måste planeras in under hösten...

Själv har jag tagit ännu en tennislektion. Idag var det perfekt tennisväder, 24 grader och lite moln. Skönt!

2 kommentarer:

segsliten sa...

Det där såg något ut det! Blir riktigt sugen att åka iväg med barnen. Vi har pratat om det, men alla parker ligger så långt härifrån. Kanske får bli i september.
Kram ☺

Ps. Vi är på Österlen i juli.

Anonym sa...

Vilken Tarzan! Förstår att ni hade det bra.
Sommaren är här sedan några dagar tillbaka (igen) vilket är riktigt härligt. Vi njuter i trädgården med vattenspridare, aquaplay, minipool, glass mm. Om några dagar blir det sommarhuset igen.
Varm kram/sofia