måndag 13 juli 2009

Just nu...

Molnen, innan stormen drog in över Gardasjön en av våra kvällar där. Regn, blåst och åska.

Så här glad blir man av en rosa ballong, speciellt om man får den av kusin Noah.

Mor och dotter i poolen på hotellet vid Gardasjön.

Här går allt sin gilla gång. Vi firar semester och sommarlov varje dag (ja, inte Seb då) med sol, bad, glass och lek med kompisar. Det är skönt. Om allt gått lugnt idag är det inget mot helgen, den gick knappast alls. Halsont och förkylning på mamman. Bättre nu och vi tar nya tag.

Om några veckor drar vi mot Sverige på turné. Längtar såååååå mycket. Bland annat efter svenskt kaffe, vårt har nämligen tagit slut. Visst, det italienska kaffet är gott men krångligare att tillaga men framförallt är det inte svenskt. Så som man ibland vill ha det. Längtar efter mycket annat också, ser så fram emot att träffa familjen och vännerna igen. Det är ganska folktomt här i krokarna just nu. Bara ett fåtal familjer kvar och snart lämnar flera för hemresor till Sverige eller runt om i Europa och världen. Turligt finns det några kvar att socialisera med men klart färre.



Bilder som påminner oss om Italien.

1 kommentar:

Anonym sa...

Superfräcka är italienska vespor idag, och jättesköna bilder.

Men vespor påminnor oss 40-talistor med Sverige under 60-talet.
Det var toppen att ha en sådan för killar med tjej där bak, efter att de hade haft moped.
Tex din pappa hade först en (trimmad) moped. Och var mycket sugen på att köpa en ljusblå vespa, men det blev bil blå Folkavagn (58-års modell) istället.
Mamma