onsdag 15 juli 2009

Pussel och fix

Grilla under parasollen...det är svensk sommar...ibland...

Skånes Djurpark får nog ett och annat besök av oss även denna sommar.

Selma i kojan i skogen utanför stugan, "Tillbaka hos trollena", som vi brukar säga...

Folkets Park i Malmö

"Vår" badsjö vid stugan.
(Alla bilder ovan är från förra sommaren.)

Igår, efter en härlig shopping- och middagskväll med Å och A inne i Modena, kom jag och Seb att prata om vår kommande Sverigeresa. Datumen för avfärd och hemkomst känns inte helt bra och därför har det idag pusslats och fixats så nu blir det nog ändring. Snart Sverige alltså! Hurra!

Men först skall vi till havet en sväng. Lite familjemys och avkoppling. Ett nytt ställe för mig och barnen - en gammal goding att återvända till för Seb.

Så som för många andra som skall ut på semestrar är det tvättning, packning och planering som gäller. För helgen i San Benedetto del Tronto är det enkelt men för veckorna i Sverige svårare. Hur är vädret? Hur blir vädret? Sommarkläder är ju självklart men vad behövs när kvällarna kommer, vindarna viner och regnet öser ner? Jacka, gummistövlar, regnkläder, långbyxor, munkjackor? Lika bra att ta med allt som får plats!

Tyvärr har sommarlovet inneburit att min entusiasm för tennis fått stryka på foten. Med barnen hemma och alla tennispartners på resande fot har utvecklingen stagnerat. Tyvärr. Hade ju förhoppning om att spela med kusin Noah under deras besök men vädret tillät det ej, för varmt och fuktigt och då är det inte roligt attt spela. En tenniskamrat skickade över några bilder som visar mig in action på tenniscourten, jag bjuder på en.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Shit pommes, den där bilden kommer tretorn vilja köpa in till nån reklamkampanj!!

Damn, hur länge är ni kvar i Sverige? Jag jobbar ganska intensivt i slutet av juli + första dagarna i aug o sen på resande fot ett litet tag.

Anonym sa...

Ni är välkomna till Sverige.
Och frågan är om du blir medlem i Bjärreds Tennisklubb om ni återvänder till Bjärred?
Du är iallafall en lysande tennistjej på bilden.
Men glöm inte Fulltofta naturum o deras vandringsleder, som du vet ligger bara ett stenkast från ert boende i Skåne.
Mamma