måndag 15 februari 2010

Med hjärtat i halsgropen

Fredagens lek och middag var trevlig och blev en bra start på en helg, som under lördagen tyvärr bjöd på sådan action att vi mer eller mindre satte hjärtat i halsgropen. Huvudrollsinnehavaren: Hjalmar. Det hela utspelade sig under mindre än en minut men bilden har etsat sig fast på näthinnan och i minnet...Liksom i december svimmade Hjalmar, utan förvarning, av och det var en obehaglig upplevelse. Denna gång satt vi vid matbordet, Hjalmar stelnade plötsigt till och gled sedan avsvimmad av stolen ner under bordet. Han kvicknade ganska snabbt till men var trött och ynklig efteråt. Fullt förståeligt.

Idag var därför planen att besöka vår doktor, men just idag tog hon bara emot barn med feber. Konstigt!? Så, imorgon blir det läkarbesök som förhoppningsvis ger något svar/hjälp. När sådant här händer önskar jag att jag var i Sverige. Lättare liksom, med språket och vetskapen om vart jag skall vända mig.

7 kommentarer:

Anonym sa...

usch då vad obehagligt. Hoppas att ni får läkartid snart. Någon dag tar hon väl emot barn med andra syndrom... ;-)
hemma på onsdag????
kramar/sofia

Linda sa...

Vilken tur att det snabbt var över även om det självklart är obehagligt. Hoppas att det är bättre med honom och att ni snart får tid hos läkaren då!
Hoppas att det är bra med dig annars! Ser ut som att ni haft det bra under långhelgen i snölandskapen.
KRAMAR i massor skickar jag dig.
Linda

Vicky sa...

Vad otäckt! Hoppas läkaren kan ge lite svar på vad det kan bero på.
Hoppas ni får en bra skidresa. Igen :)

Fam Z sa...

Läskigt! Säg till om ni behöver hjälp!!!Kram Cecilia

Helly på vift sa...

Stackare. Inte kul att vara utomlands nàr nàgot sàdant hàr hànder, man kànner sig sà utlàmnad dà. Hoppas allt ordnar sig. Kram!

Anonym sa...

Känner med Dig Nina! Hoppas ni får komma till läkare snart. Vi vill önska Dig en bra födelsedag!Många kramar till Dig önskar Bettan o Lasse.

Linda sa...

Hej! Grattis igen på födelsedagen! Ville bara säga att det var så roligt och så mysigt att prata med dig på riktigt idag! Vi får fortsätta i nästa vecka igen. Ha det bra på skidsemestern!
Kram. Linda