lördag 12 september 2009

Selma och C:s kalas

Vår födelsedagstjej! Men det är lite mer än en vecka till den riktiga dagen!

Tårta och mys med pappa på filten.

Idag har vi haft kalas för Selma och hennes kompis C. Kalaset hade vi på lekplatsen på tennisklubben. Utekalas är gott. Vi bjöd på pasta med köttbullar och olika sorters snittar. Tårta blev det också såklart, och både choklad- och morotskakor. Tillsist - Fiskedamm. Fiskedammen var uppskattad, både av de barnen som fiskade och de som hjälpte till bakom lakanet. Absolut roligast var det då någon fick en blöja på kroken...En av familjerna på kalaset, som är italiensk/brittisk, blev så imponerade av detta sätt att dela ut godispåsar på så nu skall fiskedamm lanseras både i Italien och i England...

Väl hemma har Selma nu öppnat sina paketer som innehöll allt vad en treårig kan önska sig. Väskor (en dragväska och en axelväska), Winx-pussel, kassaapparat, docka, Hello Kitty-örngott, vindsnurra, blöja, nappflaska, tallrik, bestick, haklapp (allt till dockan) och målarfärger. Nu leks det! Samtidigt som Selma fixar, donar och leker och jag sitter här körde killarna i väg till dagens andra kalas. När de väl är hemma igen skall ha lördagsmys.

Hjalmar hjälper till med fiskedammen.

4 kommentarer:

Familjen S sa...

Ciao
Tack för ett jättetrevligt kalas. Mattias var sååå nöjd. Han hade sett fram emot kalaset en hel vecka och frågat varje dag om det var idag han skulle på kalas.

Kram Katarina

Vicky sa...

Mysigt. Underbart att kunna vara ute!

Anonym sa...

Länge leve fiskedammen!!!!!!
Mmmm vad jag saknar er...
Ta hand om varandra!

Kram kram syster yster - moster

Anna, Fair and True sa...

Vad kul att fiskdamm var så populärt! Jag trodde dock att den metoden redan tillämpades i andra länder men alltså inte? Det kanske kör med piñata-stilen?