tisdag 30 mars 2010

Sjuk eller ej?

Idag är jag hemma med Selma. Det var jag i fredags också. Hon har haft "kvällsfeber", natten mellan torsdag och fredag var hon varm och fick stanna hemma för att repa sig. Det behövdes knappast. Hela fredagen var hon utan feber och sitt vanliga jag. Helgen var bara bra. Pigge Piggelin, lek och bus och ingen feber. Sen var hon ganska varm under söndagskvällen men utan feber. Måndagen tillbringade Selma i skolan och inga kommentarer från lärarna. Allt var precis som vanligt. Igår kväll blev hon varm igen, hade lite feber men den försvann runt midnatt. Vi tycker det hela är lite skumt så idag blir det hemmadag och besök hos vår doktor. Vi vill ju gärna vara frisk och krya till den annalkande påskhelgen.



Själv var jag på bokklubbsträff igår. Vi är ett gäng mammor som träffas, diskuterar den lästa boken (och ganska mycket annat) och fikar till sena kvällen, nästan natten. Senaste boken vi läste var Siri Hustvedts Sorgesång. Inte den bästa boken som vi läst i vår klubb, tyvärr. Andra böcker vi läst är: Hjärtats blinda fläckar av Julia Franck, Vindens skugga av Carlos Riuz Zafón, Om primtalens ensamhet av Paolo Giordano, Lyckan, kärleken och meningen med livet av Elizabeth George. Nästa bok blir Skattsökaren av J.M.G. Le Clézio. Vi svenska mammor som är med i klubben pratar dessutom om att bibehålla den då vi är hemflyttade till Skåne och Sverige. Det kan bli ett kul, bra och trevligt sätt att hålla kontakten med varandra och Italien.

4 kommentarer:

Helly på vift sa...

Det är ju alltid bra att kolla upp det, heldre en gång för mycket hos doktorn än en gång för lite. Hoppas hennes feber går över snart iallafall så behöver ni inte oroa er.

Kul med en bokklubb, själv har jag tillsammans med Johanna och den andra Helena startat en skandinavisk klubb på sicilien. Just nu är vi bara 6 stycken, men jag hoppas att vi kommer bli fler :)

Anonym sa...

Härliga bilder på barnen. Som vanligt får man berömma dig som fotograf.
Linda i Madrid är okså duktig fotograf, har ni gått i samma skola.

Hoppas att Selma blir fri från sin feber. Kanske det beror på hostan som hon kanske får av den fuktiga luften fn hos er, innan våren kommer.
Brukar hon inte ha haft samma besvär på våren o hösten?

Hoppas ni får en skön o trevlig påsk.
Hälsningar fr mamma

Anonym sa...

Härliga bilder på barnen. Man kan inte utan berömma dig som fotograf.

Linda i Madrid är lika duktig att fotografera. Har ni gått i samma skola.

Hoppas Selmas feber försvinner, bra att ni tar till er doktor.
Men är det inte så att hon brukar ha dendär hostan på våren o hösten som du säger hon har.
Kanske beror det på er dimma o lite fuktiga vädret innan våren riktigt kommer till er.

Ha en skön o trevlig påsk.
Mamma

Vicky sa...

Hoppas hon blir feberfri innan ni ger er av! Vi stannar hemma men får besök under påsken. Trevlig resa :)