måndag 15 mars 2010

Veckan som gick och den som kom




De två översta bilderna är från i onsdags då vi höll på att snöa inne. Det var galet men mysigt. Noll vårkänslor spirade i kroppen då kan man säga. I helgen tog dock våren och solen extra tag i sitt arbete och vårkänslorna kommer ju sååå snabbt tillbaka. Det var härligt varmt, barnen lite väl varmt klädda dock men vi drack kaffe och fikade i trädgården. Ahhhh, vad vi har längtat!

Veckan som idag startade med måndag, som vanligt, bjuder på något så ovanligt som Breakdance-tema på Internationella skolan. Duktig breakdance-tränare finns på plats hela veckan. Extra after-shool aktivitet står på Hjalmars schema då han skall gå på 3 h (3*1 h) breakdance-skola. Han har tränat hela helgen, verkligen förväntansfull inför denna tillställning. Selma är för liten för att deltaga och jag måste, tyvärr, skylla på dålig rygg. Seb jobbar - annars var träningen på eftermiddagarna öppen även för föräldrar. Det kunde/kan vara en syn för gudarna...På fredag avslutas temat med att hela skolan "Jam:ar". Det skall jag se - och fotografera.

7 kommentarer:

Unknown sa...

Vad hàrligt att vàdret vànt. Bra skola som ordnar roliga aktiviteter. Motiverar barnen till max. Gàr de i privatskola eller "vanlig"? Dert verkar vara stor skillnad pà skolan hàr och i norra Italien.

Nina sa...

Johanna: Hjalmar och Selma går i privat skola. Vi är oerhört nöjda med skolan och lärarna. Årsavgiften är hyggligt hög men vi tackar Sebs företag för att de betalar.

Anonym sa...

Låter härligt Nina!
Visst är det bra med inspirerande lärare... ;-)
kram/sofia

Anna, Fair and True sa...

Oj, vad mycket snö ni fick!

Anonym sa...

Sjukt cool skola, får man dyka in?? :)

Shit med snö!! Hoppas ni får fika mer ute snart. Och att vi också får det men än så länge är det jäkligt kallt även om solen skiner mkt nuförtiden.

Helly på vift sa...

Vilken kul idé. Kan tänka mig att Hjalmar tycker det ska bli kul. Hoppas Selma inte blir avis...

Ser fram emot bilder (speciellt på de breakdansande föräldrarna ;)

Kram!

Malin sa...

Vad sjukt avundsjuk jag blir på er svenskar som lyckats bryta er loss och förverkligat era drömmar om ett liv ner åt medelhavet! Själv drömmer jag fortfarande,41 år gammal... Önskar det fanns något sätt man kunde försörja sig då skulle vi flytta direkt! Var på Sicilien för 4,5 år sen, Italien är underbart, naturen, vinerna och maten!