söndag 6 juni 2010

Det blev en dag vid poolen...

I fredags kom den, lite senare än tidigare år men nu är den här...VÄRMEN!

Det är skillnad. Dagar har till och från varit varma under våren och försommaren men nu är det riktigt varmt. Hela tiden. De senaste dagarna har det varit hett och idag var det över 30 grader. Under kvällarna och nätterna är det nu så varmt att det sällan hjälper att sova med öppna fönster bakom jalusierna. Dags att leta reda på fjärrkontrollen till AC:n och fylla på med nya batterier snarast.

Då vädret är så här så finns det inte mycket annat att göra än att åka till poolen. Igår höll vi oss hemma och gjorde diverse akuta skoinköp men idag blev det så en heldag på klubben. Vi var där redan kl. 10 för att möta Familjen S i tennis. Väldans roligt, trots att resultatet inte gick vår väg.

"Det viktiga är inte att vinna utan att deltaga" heter det väl? Hade aldrig trott att det skulle passa in på mig! Men man mognar ju med åren. Och det är/var verkligen kul att spela tillsammans med Seb, trots att han larmade en boll på min arm...Men jag tål det - gammal handbollsmålvakt som jag är...Barnen höll till på lekplatsen just bredvid. Utan att bråka på en hel timme.

Sen blev det solen och poolen för hela slanten. Tillsammans med många vänner. Både för oss stora och för de små.

5 kommentarer:

Familjen S sa...

Tack för god match!

Anonym sa...

Mmm, det låter som en härlig dag! Njut av värmen och era sista månader där nere. Tänker mycket på er. Kram Sara

Vicky sa...

Även här har värmen slagit till på riktigt nu i helgen och vi var vid poolen hela dagen igår. Skönt att ni är friska igen!

Unknown sa...

Ja, àntligen har vàrmen kommit. Fàr packa undan duntàcket nu (I JUNI!!!) :=)

Anonym sa...

Passa på och njut av era sista dagar. Ses snart! Stor kram Eva