lördag 26 juni 2010

Glad Midsommar

...så här dagen efter...

Vi hade en fin, bra, rolig och mysig midsommar någonstans på den italienska landsbygden utanför Modena. Maten var helt enligt hur traditionen lyder, om inte ännu lite bättre. Direktimporterat från Sverige fanns nypotatis, gräddfil och kavring. Det mesta andra kan man få tag på i de italienska matbutikerna eller på IKEA. Det hade dessutom smugit in sig en smörgåstårta på buffén. Det har jag saknat/längtat efter utan att ha vetat om det. Riktigt gott. Ljuvligt gott!

 
 Midsommarfina

På torsdagskvällen var det avslutning på skolan med uppträde av alla elever, tal av rektorn, mingel och lite mat och dryck och igår, Midsommarafton, var det sista skoldagen för Hjalmar och Selma. Hjalmar lämnar ISM efter tre fantastiska år och Selma efter ett underbart och roligt år. Skolan har varit en samlingspunkt och trygghet för oss så det var känslosamt för oss alla. Lärare, kamrater och kolleger (jag har ju jobbat lite) skulle ju kramas en sista gång.

Hjalmar och Selma på väg upp på scenen.

Nu är så 5 av veckans 6 fester förbi och över. Det väntar ytterligare en ikväll. Vårt 'Farwell Party' tillsammans med 7 andra familjer. 120 personer och det kommer bli en del avsked. NO TEARS är det sagt...jag undrar om det håller...

3 kommentarer:

Anonym sa...

De ser lite midsommartrötta ut, men det hör ju till.
De är ju så söta där de står.
Hjalmar o Selma ser ju tuffa ut inför avslutningen.
Kul att se bilder fr era festligheter.
Sen är det ju trevligt att man snart kan få se era festligheter på närmre håll.
Mamma

Anonym sa...

We will really miss you.
Riccardo, Federico and Chiara

Anna, Fair and True sa...

Förstår att det är en känslosam tid. Vad stora barnen är om man jämför dessa bilder men några av de första från bloggen. Tre år är en ganska lång tid i ett barns liv.