tisdag 22 juni 2010

Selmas disco



Idag var det Selmas tur att hålla fest.Tillsammans med klasskompisarna M, C och M hölls det disco den sista timmen i skolan. Alla ingredienser man kan behöva som 4-5-åring fanns på plats. Musik, ballonger, chips, popcorn, juice/vatten, tårta och ALLA kompisarna. Dessutom några föräldrar. Kul var det trots att Selma till en början var ganska blyg och förundrad över vad mamma (och andra mammor och pappor) gjorde i skolan. Det släppte och sen var det bara roligt tills hon blev trött, precis som vid slutet av varje skoldag. Just innan hon somnade nu på kvällen pratade hon glatt om discot/festen, bara positiva minnen fanns kvar.




Sen körde jag och barnen till poolen för att bada en stund. Vi var nästan ensamma vid och i poolen. Det var ganska kallt efter de senaste dagarnas lite kyligare väder. Kallt men skönt. Efter poolen fick vi köra och hämta Seb på jobbet. Vi har ju numera bara en bil, så det kommer bli lite pysslande och trixande hur vi skall få Seb fram och tillbaka till jobbet resten av tiden i Italien. När vi hämtat Seb kom vi på den briljanta idéen att köra och titta på/handla skor till barnen. Det blev ett projekt för mycket enligt Hjalmar och Selma som inte samarbetade på bästa sätt. Men skor blev det - men bara till Selma.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga o glada bilder. Kul att få se era fester ibland därnere.
Mamma

Anonym sa...

Selma ser ju ut att ha njutit som bara den av festligheterna. Härliga foton! Njut av sista tiden i Italien! Kram på dig min vän.
Linda

Helly på vift sa...

Spännande med disco. Såg iallafall ut som hon hade det kul på bilderna :)

Unknown sa...

Vad hàrligt med disco. Minns hur nervòs man var. :=) Vad fina bilder och det sàg ut att vara ett lyckat disco.

Anonym sa...

Glad midsommar!
Hoppas att ni har haft en trevlig fest.
Själv sitter jag hemma med sjukt barn medan resterande familj är i sommarhuset...
kramar/sofia