söndag 20 juni 2010

San Gimignano







Åter hemma efter vår helg med morfar och E i San Gimignano och Toscana är vi trötta men nöjda. Sommaren har tagit en time-out och hösten har gjort sig ett gästspel mitt i juni.Vi hoppas på nya varma vindar snart igen. Regn och blåst kan vi, just för tillfället, vara utan. Tursamt tittade solen fram med med jämna mellanrum i Toscana och under regnskurarna fick vi extra tillfälle att avnjuta regionens läckerheter.

San Gimignano är vackert, mysigt och dagarna till ära hyfsat folktomt. Kan berott på vädret. Maten och drycken kan man absolut inte klaga på. Barnen var också nöjda då vi hittade stunder då vädret till och med inbjöd till bad i poolen.

Nu är det förberedelser inför sista skolveckan som gäller parallellt med uppdatering via svt.se från gårdagens magnifika vigsel i Sverige.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det var verkligen ett bröllop. Vi var mycket rörda under hela sändningen. Och tala inte om den fina konsertföreställn som var på fredagen. Otroligt fint arrangerat.
Man bara njöt av Victoria o Daniels lycka under dessa två dagar.
Härlig, spontan, söt o charmig prinsessa som fått sin prins. Hans tal till henne vara så fint.
Hela Stockholm firade o. ca 500.000hade sökt sig dit. Allt var så fint. Man fick lite tårar då o då.
Mamma

Nina sa...

Mamma: absolut finfint. jag har kollat det mesta nu...

Familjen S sa...

Fantastiska bilder! Även läckert med dimman.
Kram Katarina

Anonym sa...

Vilken läcker by ni besökte. Förstår att ni har haft det härligt.
Mamma M. Kan bara instämma med det du har skrivit. Jag grät flera gånger under fredag, lördag och söndag när jag såg Victoria och Daniel.
kram/sofia