söndag 13 juni 2010

Sportsday

 
I väntan på att dagen skall starta.

Sportsday var lyckad om än både varm och fuktig. Det började bra med molntäckt himmel, dold sol och en liten vind men strax efter klockan 9,30 så var himlen klarblå, solen i sitt esse och vinden någon helt annanstans. Men barnen höll god min och skolan hade ordnat med en trevlig dag med roliga stationer. Barnen var indelade i grupper med elever från alla årskurser. 8-10 stationer genomfördes och de större barnen hjälpte de mindre. Hjalmar var entusiastisk, Selma avvaktande. Men de genomförde dagen med bravur med stor hjälp från lärarna och de positiva stora tjejerna i deras grupp. Om än ganska varma och trötta på slutet. Själv ställde jag upp i "mamma-loppet" och spräckte klänningen. Dock inte så pinsamt om det låter...fortfarande dolde klänningen allt som bör döljas även efteråt. Så nu blir det till att sy och laga.

Fredagen fortsatte sedan med bad på klubben och senare på kvällen middag med goda vänner. Kvällen övergick i natt och nästan tidig morgon innan gästerna gav sig hemåt så på lördagen gjorde vi inte mycket innan Selma skulle på kalas på eftermiddagen och då drog Hjalmar med sig Seb till poolen. 




4 kommentarer:

Anonym sa...

Det verkar ha varit en kul och varm dag.
Härligt se barnen i denna miljö.
Mamma

Unknown sa...

àlskar alla dessa akvititetsdagar som anordnas. Hàrligt! Gàr de i kommunal eller privat skola?

Helly på vift sa...

Vad kul de verkar ha :) Känner en liten kille som går på NATOs privata skola i Neapel och de har oxå massor med sprotsaktiviteter. Tror det är viktigt att de små får röra på sig...

Kram!

Nina sa...

Mamma: Absolut kul MEN varmt...
Jojo: jajamensan. Privatskola.
Helly: både kul och nyttigt att röra på sig, men kanske inte alltid stekhet värme.