torsdag 28 maj 2009

Glada men trötta

Gårdagens kalas var uppskattat av de flesta parter. Själv är jag inte den som älskar (eller ens tycker om/gillar) att anordna barnkalas...men vad gör man inte för sina barn? Vi valde att "köpa oss fria" och hade kalaset på Olpá. Klart uppskattat. Dessutom hade vi kalaset tillsammans med en av Hjalmars bästa kompisar här i Italien, W, som fyller 4 år inom några dagar. Alltid lättare att vara fler vuxna, Seb kunde inte komma...mycket på jobbet nu!

Både Kindergarten och Transition klasserna var inbjudna och även några barn från Grade 1 som vi ofta träffar. 22 barn kom + några mammor med småsyskon. Det bjöds på pizza, popcorn, chips och tårta med Spindelmannen på. Och lek i massor.

Kalaset startade 16,00 och skulle vara slut 18,30. Det drog ut på tiden och en stund efter 19 lämnade jag slagfältet (så skönt att slippa städa). Väl hemma blev det tvättning av mycket skitiga barn, snabb middag, öppning av några presenter (resten blir eftermiddagens överraskning) innan det blev bums i säng. Trötta, lyckliga och glada att det var över...


Uppdatering: ville visa bilden på tårtan som var oerhört uppskattad, både för ögat och för gommen. Hjalmar har inte riktigt förstått att det här var hans 5-års kalas (han fyllde ju år i början av april...). Han tror numera att han fyllt 6 år...Tiden går fort när man har roligt!

3 kommentarer:

segsliten sa...

Kul att alla är nöjda och glada! Lillklimpen som fyllde för en månad sen tycker att han borde fylla igen nu, det var ju såå länge sedan. Tur att det är ett år mellan varje födelsedag!
Kram ☺

Anonym sa...

sjukt cool tårta, en sån vill jag ha på min födelsedag!

Nina sa...

Segsliten: Jag är också glad att det är ett år mellan fördelsedagarna...

Pappabloggen2: Man blir aldrig för gammal för en Spindelmannentårta...
Kanske passar på lördag?