tisdag 19 maj 2009

Invigning

Hjalmar och kusin Erik tittar ut över torget i Siena.

Idag invigde vi poolen! Det beslut som vi tidigare i vår funderade fram och tillbaka över. Ja eller nej. Som tillsist blev ett ja. Det beslutet visade sig idag vara helt rätt. Värmen har varit tryckande de senaste dagarna så idag körde jag och barnen till tennisklubben och poolen direkt efter skolan och badade. Poolen som öppnade i lördags, är inte uppvärmd men det spelade ingen roll. Solen stekte, det var kallt men klart uppfriskande och ganska skönt. Tyvärr glömde jag kameran hemma - så bilderna kommer en annan gång.

Idag har kusinerna lämnat oss för Sirmione och Gardasjön. Det har varit intensiva dagar men så roligt och mysigt vi har haft det. Allihop! Vi har dock inte tagit helt adjö än för på fredag tar jag barnen lediga från respektive skola och dagis och kör upp till Sirmione för en sista dag tillsammans.

  Polare!

Kusinkillarna framför önskebrunnen i San Gimignano.

4 kommentarer:

Anonym sa...

vadå pool, har ni byggt/köpt en riktig pool?! såg nåt om det tidigare också men tänkte att jag måste fattat fel. shit va schysst i så fall, när får vi komma?

Nina sa...

Pappabloggen: Nej, vi har ej byggt pool. Vi har blivit medlemmar i en tennisklubb som har pool - så nu är det fri tillgång hela sommaren! lite som årskort på Källby men mycket mindre folk!

Vicky sa...

Härligt! Förtsår att ni inte ångrar det :)

Sirmione är otroligt gulligt och barnvänligt eftersom det är bilfritt. Så ni får säkert en härlig dag där på fredag!

segsliten sa...

Jag förstår att ungarna njuter av bad, kusinbesök och minisemestrer. Härligt, härligt!
Sirmione är urmysigt!
Kram ☺