tisdag 3 mars 2009

Jakten är avslutad...

Barnbacken.


Det tog verkligen sin tid att hitta hotell/lägenhet i Selva den kommande helgen men efter idogt sökande och övervägande har vi funnit och bokat. Vårt enda krav var att boendet låg så nära barnbacken att när vi stiger utanför dörrarna skall vi mer eller mindre stå i densamma, alltså barnbacken. Kravet är uppfyllt men de billigare varianterna såklart fullbokade, nu är det bara att hoppas att vårt hotell är värt sina stjärnor. Enligt väderrapporterna skall det snöa i Selva fram till torsdag men under helgen utlovas sol.



Fröknarna vid Selmas dagis älskar kanelbullar. Vi svenska familjer har tagit med dessa bakverk till diverse sammankomster och det uppskattas verkligen. Idag tog gulliga och initivrika C och bjöd hem fröknarna, efter stängning (17,00) och så bakade vi kanelbullar tillsammans med dem. Det blev succé! Våra barn ömsom bakade ömsom lekte och vi bakade och försökte prata italienska...(men det blev mest engelska!) Nu ligger en stor påse nybakade kanelbullar i köket. Perfekt fika till vår bilresa mot Selva senare i veckan.

7 kommentarer:

segsliten sa...

Hoppas att ni får det riktigt skönt, med många åk och mycket sol.
Kram ☺

Livet på Citronodlingen sa...

Det låter som att ni kommer att få en toppenhelg!

Vicky sa...

Vad bra att ni hittade ett hotell tillslut!

Jo, jag pluggar på distans till Sverige som du upptäckte :) Jag läser BÅDE barnlitteratur och italienska vid samma svenska högskola (dalarna). Jättesmidigt!

Anonym sa...

men... jag slutar snart läsa här. Ni lever ju i en semesteridyll!!

:) Enjoy!

Anonym sa...

Hej, vilka härliga bilder. Var är de ifrån?
Ha en god helg. Kram Sara

Nina sa...

Segsliten, Pysen: Tackar, håll tummarna för snö och sol!

Utlandsmamman: Vi hoppas verkligen hotellet är värt sina stjärninr! Så flitig du är, jag läste också på distans vårt första halvår här.

Pappabloggen: Sluta inte läsa!

Sara: Bilderna är från Selva, från vår weekend där i december!

Veronica sa...

Det ser ju jättemysigt ut! Hoppas att ni får en riktigt fin helg :)

Kram