tisdag 31 mars 2009

Snart påsk!


Hur kan en timmes ändrig påverka en så mycket...Vi är så trötta i familjen. Ända sedan i söndagsmorse har ögonen gått i kors och sängen kallat vid ovanliga tidpunkter...på oss alla...Kanske det hela beror på samband mellan besök, sommartid och allmän trötthet. Vi skall ta igen oss till helgen!

Veckan vi numera finns i är ju den sista innan Hjalmars 2-veckors påsklov, det innebär 2-veckors påsklov för Selma också...nästan iallafall...Lite "mamma-son tid" måste bokas in så då får Selma vara på dagis en extra liten dag medan jag och Hjalmar skall mysa!

Under påsklovet skall vi ge oss på en liten utflykt till regionen Marche. Det blir lite mer söderut an Modena och vi hoppas såklart på att få möta våren...men just nu ser det illa ut. Väderkartorna svämmar snart över av allt regnvatten men det finns ju tid kvar att hoppas på ändring och förbättring. Vi skall tillbringa 2 nätter i Numana. Numana ligger vid kusten och bilder från området ser ljuvliga ut. Minsann har Svt visat lite bilder från området då allas vår Bo Hagström besökte det i ett program av "Solens mat" under förra säsongen. Efter våra dagar vid kusten skall vi in i landet och besöka en, enligt tidigare besökare, mäktig grotta. Vi letar just nu boende i närheten av grottan och en stad som heter Urbino som också ligger på reselistan.

3 kommentarer:

Vicky sa...

Igår kom solen fram lagom till barnen kom hem från skolan. Då tog jag även blombilderna. Nu är det mest grått men inget regn ännu... (Hoppas tvätten hinner torka innan det börjar även här!)

Mina barn har bara 6 dagars lov (skärstorsd - tisd) och vi passar på att åka till Sverige, men eftersom fler resor väntar i vår (då dottern får missa någon dag) så blir det bara just de dagarna. Med barn i skolan har man inte längre samma frihet - och det märks verkligen!

Hoppas ni hittar ngt trevligt boende. De trakterna är (än så länge) obekanta för mig.
Kram

segsliten sa...

Mysigt med en liten resa, det kan behövas lite sånt då och då, för att lätta upp vardagen.
Att bra vara med ett barn i taget är jätteviktigt! Jag brukar också försöka planera in sådana dagar emellanåt.
Kram ☺

Anonym sa...

Låter härligt Nina! Men du har en vecka kvar..... :-) med Italienska, jobb, mm. Vila ordentligt i helgen så att ni kan fira H ordentligt. Stor kram/sofia