måndag 2 mars 2009

På jakt...


Puss på dig brojan - och på dig lillsys! 

Bilden är från vår lördag i Modena. Den får symbolisera helgens underbara syskonkärlek, denna gång utan skämt eller ironi i rösten (texten). Hjalmar och Selma har verkligen njutit av varandras sällskap i helgen. De har lekt, busat och myst massor tillsammans. De har läst böcker, byggt med duplo och till och med prövat på att ge sig in i roll-lekar tillsammans. De är dessa tillfällena som vi skall behålla på näthinnan (och i hjärtat), inte när det är bråk och kamp syskonen emellan.

Idag ligger dimman tät över Formigine. Våren som var här förra veckan (med värmande 15 grader) har uppenbarligen gett sig av någon annanstans. Irriterande. Det känns som om vi lätt blir bortskämda med vädret här i Italien och kallt (?) räknar med sol och klarblå himmel varje dag - så är det inte! Nåja, det dåliga vädret gör att jag med gott samvete kan söka runt, runt på nätet efter lediga lägenheter/hotellrum i Selva Val Gardena dit vi tänkte ge oss av till helgen för att svänga några sista svängar i pisterna innan vårens utflykter och aktiviteter får ta över. Jakten fortsätter...

4 kommentarer:

Vicky sa...

Vi bodde på Hotel Astor och valde den skidskola de rekommenderar på sin hemsida (hotellet är fräschare än hemsidan antyder). Jag är ganska säker jag lämnat en kommentar hos dig tidigare med fler hotell precis i närheten av backen.
Vi har det med grått. Regnet hänger i luften...

HA en bra dag!

Anonym sa...

Några svängar i Valgardena låter inte fel.
Tag några för mig med.
Vilken söt bild på era guldklimpar.
Kram Sara

segsliten sa...

En liten alptur kan ju aldrig sitta fel! Det kan ju vara skönt att få leva ut vintern en sista gång innan våren tar i på allvar. Men så länge våren håller på och tvekar, kan man ju lika bra dra till ett lite bestämdare väder, snö.
Kram ☺

Anonym sa...

Härligt härligt med syskonkärlek. Vi har firat Idas födelsedag i dagarna två. Hon är supernöjd och då mest över presenten från storebror-en hund. Just nu har vi ämneskonferens och ska förbereda oss inför måndagens stora möte med andra skolor. Alla språklärare sitter i ett klassrum och fikar. Jag har blivit delegerad att representera so-lärarna nästa måndag och därav har jag nu ingen konferens..... Ska skriva åtgärdsprogram i stället vilket inte är lika kul men viktigt.
kram på dig och tack för samtalen. Skulle gärna vilja hälsa på dig i vår/sommar....... kram/sofia