måndag 2 november 2009

Happy Halloween, lite sent


Ville bara visa finaste pumpan som Seb och barnen fixade till innan vår svenskmiddag i lördags. Det var utklädning, om man ville, våra barn valde de "skrämmande" dräkterna som Prinsessa/balettdansös och MFF-spelare...Vi har fortfarande lov, mån- och tisdag. Sen startar skolan igen...om vi nu är friska. Hjalmar spetsade helgen med lite feber i natt.

4 kommentarer:

Helly på vift sa...

Sà sòtt :) Ja, man ska nog vara glad att de vàljer sàdana "skràmmande" kostymer ;)

Pojkvànnens mamma var sà uppròrd hàromdagen och sa att pumper àter man och det àr minsann ingen leksak... Ja, ja hon gòr som hon vill...

Anonym sa...

Det är väl bra konstigt att man i Sverige måste klä ut sig till skrämmande oigenkännande figurer som skrämmer slag på små barnen. I USA/Canada klär ju barnen ut sig till vad de vill vilket jag mer uppskattar. Pumpa kan man rosta i ugnen tillsammans med övriga grönsaker och rotfrukter vilket blir gott (om man nu gillar pumpa) Att även ta tillvara på kärnorna och hårdrosta dem p 250 grader i ugen blir ett gott snacks. Salta dem, ät dem eller varför inte slänga i dem i salladen.

Fantastiskt fina bilder. kram/sofia

Anonym sa...

Rosa o ljusblått är ju fina färger till barnen o de är ju så söta. Kul att se alla dessa foto som du tar, o de snälla barnen gillar jag bättre än spöken som kommer o ringer på.

luca sa...

Hej

hittade din blogg och jag skulle vilja fråga om du vill samarbeta med mig.

Jag liver ett motsats erfarenhet med ett liv i Sverige som italienare. Och i min hemmasjuka stunder försöker ltid att hitta ett sätt att hålla kontakt med mitt hemland.

Jag startade bland annat en researrangör som heter Italiaresor.com (www.italiaresor.com) och en webbsida som hade den stora visionen att blir en portal om italien, alldeles för ambitiös för en "en manna projekt" :-)

men nu www.spazioitalia.se, så heter det, är liten blogg som söker lite hjälp genom snå insatser från svenskar som vill berättar om deras "italien".
Viktig att det blir en Italien som syns med svenska ögon, med alla kritiker och behundrade.

Kan detta låta som en intressant sak för dig? Hoppas det!

ci sentiamo, un saluto da Stockholm!

--
Luca Neri
neri.luca@gmail.com