söndag 8 november 2009

Klädd i höstens färger...





Gårdagens fototimmar blev ej så bra. För mycket mörka moln och lite duggande regn. Tyvärr. Men lite blev det, synd bara att det inte riktigt går att överföra till foto. Verkligheten är vackrare. Kanske är det tur ändå. Att verkligheten överträffar bilden, iallafall ibland.

Hjalmar var överlycklig före, under och efter kalaset. Nytt kalas på tisdag. På Olpá (leklandet), då hänger jag och Selma med. Det gillar Selma som var ganska avundsjuk och ledsen igår då Hjalmar skulle iväg på kalaset och hon skulle tillbringa 2 h ensam med mamma, pappa och en kamera...Men det var inget lekplats och glass inte kunde ändra på.

Idag har det mest regnat. Hade glömt tvätt ute under natten. Inte bra. Omtvätt blev gällande då regnet stänkt upp lera och den rena tvätten kändes skitig igen. Onödigt. Lunchen tillbringade vi med familjerna H, Hy och vK på agriturismo. Hällregnet gjorde att promenaden innan lunch regnade inne men trots missad promenad smakade maten gott.

7 kommentarer:

christina sa...

Idag är bloggarnas dag. För en gångs skull har jag varit inne och läst på både din och Katarinas. Ni är så jätteduktiga och tar så himla fina foton. Kul att läsa! Sedan är jag ju så barnslig att jag tycker att det är rätt kul att se sig själv-eller åtminstone sin familj-omnämd i bloggen!Tack för trevlig lunch! Vi ses imorgon-se upp med axeln!
Kram/C

Nina sa...

Väkommen hit C, kul att du kollar in ibland. Fastän vi träffs ganska ofta. Tack för idag. Om du letar ibland gamla inlägg hittar du familjen omnämnd vid flera tillfällen...Bilder finns det inga, håller mig vid bilder på de mina...enklast så...
Nina

Anonym sa...

Hej Nina!
Tänker på dig ofta. Du ska veta att det är så roligt att ha en "egen" klass.
VArm kram/sofia

Anna, Fair and True sa...

Jättefina bilder! Man ser att det är jättevackra färger trots att det är mulet!

Vicky sa...

Hej
Det är verkligen härliga färger nu på hösten. Här verkar det bli några soliga dagar nu efter allt regnande så då kan man verkligen njuta av allt det vackra.
Mina barn gillar både linser och curry. Men det får inte bli för starkt så vi har extra kryddor på bordet till den som önskar.
Kram

Unknown sa...

Åh, vad härliga bilder! Såg ut som att de spraymålat träden..

Unknown sa...

Åh, vad härliga bilder! Såg ut som att de spraymålat träden..