onsdag 22 april 2009

Allt eller inget...


Det har inte varit läge att ta så mycket foton den senaste tiden och när jag väl försökte var batteriet slut. Nu ligger det på laddning inför helgens drabbning med syster, E och Florens. Därför fler bilder från Numana, vår påskresa.

Selma har under de senaste dagarna upptäckt pottans exisitens och upptäckt behaglighetsskillnaden mellan blöja och trosa men framför allt att utbudet av färger och motiv är bra mycket större i trosornas värld än i blöjornas. Roligt, tycker Selma! Hon är en bestämd dam vår dotter, det händer när hon vill och inte på beställning. Nu skall det ju understrykas att det sker olyckor tämligen varje dag men det är väl att räkna med. En rolig sak är att skall det vara utan blöja så skall det, dag som natt. Selma har varit så gott som torr nattetid sen länge men för säkerhetens skull åker blöjan på varje kväll. Inte nu mera...hon vill sova utan blöja...

Vädert, detta eviga samtalsämne. Ibland trist och tråkigt. Ibland bra och glädjande. Just nu är det ständig balansgång mellan positiva och negativa känslor. En del menar på regn tors- och fredag men sedan en klar förbättring över lör- och söndag, andra menar på ok väder redan från imorgon. Tummarna hålls hårt och vi hoppas på det bästa! Har kollat in de vädersidor ni rekommenderat och dem är oense om utgången...den som läser får se!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen! Vad roligt för Selma.
Ha en riktigt mysig helg med syrran och E. Det blir antagligen mycket skvaller.... Hälsa dem.
varm kram/sofia

ps: det började regna här också i eftermiddags....;-)

segsliten sa...

Kul att det går bra med potträningen. Jag håller tummarna för bra väder till helgen!
Kram ☺

Anonym sa...

Hej Nina!
Jag hänger med på bloggen, ni verkar ha det så härligt där nere. Och vilka sötnosar ni har till barn. Själv går jag hemma och väntar på att vår lille ska titta ut, en kille till vet vi...Kram till dig och familjen!
Sara Å