måndag 27 april 2009

Fin fina Florens!

Anar doumen...

Utsiktsplatsen på kupolen! Det var lång kö för att få gå upp, vi stannade nere!

Doumen

Ponte Vecchio

Resan/utflykten till Florens gick bra. Tåget tog 1,5 h från Modena central rakt in i hjärtat av Florens. Solen sken, butikerna var öppna och restaurangerna likaså. Vi njöt! Inte blir det sämre av att staden i sig bjuder på otroligt vackra byggnader, kyrkor och broar.

Nu är dock besöket till ända och vardagen kommer snart i fatt oss. Kort vecka på gång. Skolan har halvdag på torsdag och stängt på fredag. Enligt tjejen på bageriet jag besökte imorse skulle vintern nu vara över och sommaren på ingång...

5 kommentarer:

segsliten sa...

Det påståendet ifrågasätter jag skarpt! Här hänger de regntunga skyarna hotfullt över oss, och Fru nordanvind ligger på som om det gällde liv eller död. Är det ett illavarslande tecken på att vintern inte tänker ge upp i första taget, eller är det bara en tillfällighet?
Kul att eran tur till Florens blev så lyckad!
Kram ☺

Anonym sa...

Klart att ni har haft det fantastiskt. Härligt att Florens uppfyllde era förväntningar. Då åker de snart...Njut av de sista timmarna. Kanske hinner ni en lunch på flygplatsen.
Vi har också haft ett fantastiskt väder vilket är underbart. Idag är det dock lite molnigt.
Ikväll är det återinvigning av aulan med mingel, smörgåstårta och uppträdanden. Ska bli trevligt men det är ju ett måste.... ;-) Kanske hinner vi pratas vid....
Varm kram/sofia

Anonym sa...

Hemma...Tack tack och ännu en gång tack för en mysig helg hos er. Nu ska man återgå till verkligheten. Hoppas din förkylning blev bättre med "Friends" :)
Stor Kram Eva

Veronica sa...

Hej!

Vad kul att ni hade det bra i Florens :) Men jag förstår att det var en hel del turister i rörelse, det brukar vara så!

Kram på dig

Lina ♥ C´est la vie sa...

Florens är verkligen fint! Längtar jättemycket. Om jag har tur hinner vi med en tripp i sommar.
Lina