lördag 7 februari 2009

Härlig dag och härlig kväll



















Selma och Seb hann med en sväng till lekplatsen, från vilken bilden är, men tyvärr blev bilden med dimman och ljuset inte alls lika häftig på bild om i verkligheten.


Dagen idag har varit hektisk men härlig. Vi har idag lyckats att besöka den privata tennisklubb som vi gärna vill bli medlemmar i, för rundvandring. Visserligen spelar vi inte tennis men klubben erbjuder även poolområde, gym och diverse andra sportaktiviteter. Många av de andra familjerna här omkring medlemmar vilket skapar en social samvaro desutom. Vi kommer troligtvis mest utnyttja poolområdet och medlemskapet är inte direkt gratis men vi anser att det kommar vara värt det. Förra sommaren var det till och från otroligt jobbigt att inte ha ett ställe att enkelt ta sig till för svalkande dopp. Värmen i Italiens inland kan vara ganska tryckande!

Efter detta uppdrag körde vi hem och tog tag i att måla stolar och bord till Selmas rum och städa garaget innan vi tog en eftermiddagstur med cyklarna i ett vackert vårväder. Väl på cyklarna fick vi handlat blommor, hyrt film och införskaffat nya skor till Hjalmar.

Nu sover barnen och jag skall krypa upp med Seb i soffan och njuta av film, en salig blandnig av sötsaker och ett gott glas rött vin. Vi har varit med som sämre lördagar!

6 kommentarer:

segsliten sa...

Vi är med i Tennisklubben här i stan. Hur skönt som helst! Det funkar ju inte annars på sommaren, inte här i alla fall, inte med barn. Min sambo har varit med sen han var liten. För tio-femton år sedan, när vi ännu inte hade barn, ville vi gå ur. Vi tyckte det var för dyrt, men svärmor sa att det var dumt. Att vi skulle tänka på våra framtida barn. Hon lade också till att det kostade multum att gå med igen och att väntelistan var kilometerlång. Så vi blev alltså kvar. Och det var ett beslut jag absolut aldrig har ångrat.
Kram ☺

Nina sa...

Tack, man står ju lite i valet och kvalet...men jag tror, och hoppas, att vi gör rätt!

Anonym sa...

Ni verkar ha det härligt o skönt därnere.
Tänk att ni denna helgen gjorde något som inte kostade så mycket.
Mycket trevligt att läsa. Men men det kanske kostar sen, när ni bestämt er för att vara med i tennisklubben
såklart, så det var ju inte så att kanske helgen var billig om man tänker efter.
Mamma




Mamma

Anonym sa...

Du behöver inte ursäkta dig så mycket ang valet att joina tennisklubben. Det är ju så när man är hemmafru och léver i lyx...... ;-)
kram/sofia

Nina sa...

Sofia: tack, kära du...men det känns aningen annorlunda och inte riktigt vi...Nåja, nu hoppas vi bara på en fin sommar så att vi kan utnyttja det hela till fullo!

Anonym sa...

Kul för barnen att få prova på skridskoåkning, det var något som jag gillade i unga år, men inte nu.

Försökte få er barn till att gilla detta också, men tyvärr blev inga av flickorna isprinsessor, men er bror blev en jäkel på skridskor. Han gillade ishocheyskola i Lunds ishall.
Mamma Mona