söndag 22 februari 2009

Lunch och karneval

Som så många andra söndagar förut körde vi idag ut på landsbygden för att äta söndagslunch. Idag blev vårt mål inte bergen utan istället floden. Hjalmar och Selma busade runt, hoppade från sten till sten vid vattenkanten och slängde stenar i floden. Härliga och roliga plums skapades…Hjalmar vågade dessutom känna på vattnet och det var KALLT! En stor del består av smältvatten från bergen. Lunch intogs på en restaurang just vid flodkanten, visst var det mysigt inomhus men kommer säkert vara många gånger bättre under vår, sommar och höstkanten då uteserveringen låg bra till.

Helgen avslutades sedan med barn-Karnevalen i Formigine. Selma var eld och lågor. Hon tittade, dansade och applåderade åt alla karnevalsvagnarna. Hjalmar gick ut hårt men tappade fokus efter hälften av vagnarna och valde att cykla hem igen.


Nu skall vi avsluta mormors besök med middag. Imorgon är det vanlig dag igen – dagis för barnen och hemresa för mormor.

5 kommentarer:

segsliten sa...

Härliga bilder!
Kram ☺

Anna, Fair and True sa...

Härligt med vatten och stenar! Ser ut som det är vår hos er nu!

Vicky sa...

Vilken härlig söndag ni haft.

Ja, han är född okt 2004. Jag vet inte om det är åldern eller att han är kille, eller om det sitter i personligheten - bevare mig väl ;)

Min tjej var inte sån som 4-åring. Eller så märkte vi det inte för att Vincent har alltid varit den som protesterat högst hos oss! Sen skiftar det och kan vara jättegosig, en riktig guldklimp.

Livet på Citronodlingen sa...

Vilka söta vagnar! Söndagslunch på restaurang ute på landet borde man unna sig lite oftare, med tanke på hur mycket mat man brukar få är det ju egentligen ganska billigt dessutom...

lurigopalia sa...

Vilka fina vagnar. De lägger ner mycket jobb på detta. Vad händer med figurerna sen? I Italien tar man med barnen på resturang. I S verige skulle väll soc komma om man hadde med ungar ut så sent, som de har här. Men de tycks verkligen inte fara illa av det.