tisdag 17 februari 2009

Trädgårdstomtar




                                                                 Alla bilder ovan är på arbetande trädgårdstomtar!


Gulliga barnen sjunger för mamma, födelsedagssånger på tre språk blev det!

Dagens tårta!

Idag har det varit fullt arbete med att i ordningställa vår trädgård inför den kommande våren och sommaren. Vår underbara "trädgårdsmästare" Paolo har varit på plats och klippt ner träden. Han kom gåendes med stegen på axeln i morse för att jobba. Då bör det tilläggas att han bor ganska långt bort från vårt hus (kanske 2 km) och han är säkert runt 70 år och jag måste säga att det var med hjärtat i halsgropen som jag såg honom klättra upp i träden och klippa och såga. Som en sann italienare tog han sen lunch och siesta på 3h innan han kom tillbaka och fortsatte. Vid denna tid var även vi ute och grävde och planterade i det härliga vårvädret.

6 kommentarer:

segsliten sa...

Mums!

Anonym sa...

åh, varför inga bilder på denna coola gubbe?!

vad stor Selma ser ut ha blivit på sistone?!

Vicky sa...

Mmm, det såg gott ut! Det var din födelsedag antar jag (eller din mammas)?! Grattis i vilket fall :)

Tycker inte vi har varmt nog att börja ordna i trädgården ännu, fast det är blir nog mycket att göra iår. Vi har fortfarande frost varje natt denna rekordkalla vinter!

Ha de gott!

Veronica sa...

Det såg riktigt gott ut!

Anonym sa...

Vilket härligt vårväder ni verkar ha. Själv har vi för en gångs skull sportat på sportlovet och varit ute och åkt skridskor.

Vilket underbart födelsedagsfirande. GRATTIS NINA!!

stor kram
/Cecilia, favoritsvägerskan

Nina sa...

Segsliten, Utlandsmamman och Veronica: Tårtan smakade verkligen mums och den var till mig som nu blivit ett år äldre.

Pappabloggen2: Borde kanske tagit ett kort på Paolo, vår härliga trädgårdstomte, men ärligt så vågade jag inte titta dit upp...Såg helt livsfarligt ut! Hade varit kul att sammanföra våra döttrar...Alva ser ganska stor ut hon med! Har lillebror fått sitt namn?

Favvo-sväggi: härligt att ni aktiverar er och stort tack för hälsningen. Skridskor ute eller i hall? Kankse är det som förr då åkrarna frös runt Väggarp? De svunna tiderna talar ofta Seb om med drömmande blickar!